Campionate

Lucescu în corzi

Articol de Constantin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Situaţia tehnicianului român s-a agravat după ce Şahtior s-a împiedicat iar, fiind egalată în minutul 89


Mircea Lucescu tremură. Criticat pentru traseul modest din campionat, unde n-a mai cîştigat din 3 august!, ba şi considerat aproape de demitere, tehnicianul român nu şi-a putut redresa poziţia. :S Deşi a evoluat acasă, Şahtior doar a remizat aseară (1-1) în derbyul cu Metalurg, co-lider în Ucraina.

Presaţi de nereuşite, Raţ şi colegii săi au căutat poarta adversă din start. Decişi, furioşi. Numai că, în faţa unui rival venit să se apere, greu s-au putut apropia de careu. S-a trecut la şuturile de la distanţă. Raţ, Fernandinho, Ilsinho, Jadson, toţi au tras ca la poligon. Zadarnic, chiar dacă ultimul a lovit bara (28).

Norocul i-a surîs campioanei la reluare. După ce tocmai parase "torpila" lui Fernandinho, portarul Dişcelenkovici a fost bătut de Ilsinho (50), şut în diagonală de la 20 de metri la o fază începută de Raţ. Imediat, Lucescu le-a cerut elevilor săi atenţie şi concentrare. Insuficient. Cînd nimic nu părea să se mai întîmple, în minutul 89, Dimitrov a profitat de o gravă eroare colectivă a defensivei gazdă şi a egalat. :(

Remiza complică viitorul lui Lucescu. Deşi şefii lui Şahtior (abia locul 11, cu 9 puncte în 9 etape) tocmai şi-au confirmat încrederea în el, partida de miercuri cu FC Barcelona, din Ligă, poate fi crucială pentru antrenorul de 63 de ani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.