Liga 2

Credit total lui Eusebiu Tudor

Articol de Ionel Luţan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Chiar dacă Petrolul a ajuns, neverosimil, pe o poziţie retrogradabilă, conducerea clubului ploieştean îi acordă credit necondiţionat antrenorului Eusebiu Tudor.

"Trebuie să mergem înainte şi să ieşim cumva din criza actuală. Problema jucătorilor noştri este una mentală. Oricum, în starea în care ne aflăm acum şi meciul contra Concordiei Chiajna, de sâmbătă, se anunţă extrem de dificil pentru noi”, a spus Eusebiu Tudor.

Acesta a intenţionat să demisioneze după eşecul de la Tulcea dar a fost convins de conducerea clubului să rămână la echipă.

Absenţă prelungită pentru Alin Coţan


Alin Coţan, unul din cei mai importanţi jucători de la Petrolul Ploieşti, absentează în continuare din cauza unei accidentări care îi bă mari bătăi de cap jucătorului. Acesta a acuzat, în cele 20 de minute jucate cu Ştiinţa Bacău o accidentare gravă, la gleznă, care îl va ţine în continuare în afara gazonului. Coţan parcurge, în continuare, alte două săptămâni de tratament după care va putea afla când va reîncepe antrenamentele. În cel mai optimist mod, Alin Coţan ar putea reveni pe gazon spre finele turului de campionat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.