Gimnastica

Forminte: "Am discutat cu Steliana şi este hotărâtă să se retragă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul lotului feminin de gimnastică, Nicolae Forminte, a declarat, miercuri, pentru NewsIn, că a avut o discuţie cu Steliana Nistor, în urma căreia aceasta i-a spus că are dureri şi că este hotărâtă să pună punct cariereri sale sportive.

"Am discutat cu Steliana ieri (n.r. marţi), dar din păcate e hotărâtă să se retragă pentru că are dureri foarte mari. Eu am încercat să îi explic şi chiar i-am lăsat o uşă deschisă în cazul în care va reveni asupra acestei decizii", a afirmat Nicolae Forminte.

Steliana Nistor a vorbit, pentru NewsIn, despre viitorul carierei sale în gimnastică: "Eu am spus odată că mă retrag. Nu am anunţat încă Federaţia că am luat această decizie 100%, mai am termen de gândire o săptămână".

Înainte de plecarea la Jocurile Olimpice de la Beijing, Steliana Nistor a anunţat că se va retrage din activitatea sportivă după competiţia din China. După acest eveniment, Federaţia Română de Gimnastică şi antrenorul lotului Nicolae Forminte i-au acordat sportivei un timp de gândire pentru a se hotărî ce va face pe viitor. La Olimpiada din China, Nistor a cucerit medalia de bronz cu echipa.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.