Liga 1

Claudiu Ionescu: “Am fost în zonă, dar doar ca să las maşina soţiei!”

Articol de Mihai Baltag  —  miercuri, 01 octombrie 2008

Suspectat, alături de coechipierul său, Cătălin Vlaicu, de preşedintele Mihai Marin şi de antrenorul Alvaro Magalhaes că s-ar fi întîlnit cu persoane din cadrul clubului Pandurii, înaintea meciului de duminica trecută, din Crîng, Claudiu Ionescu a rupt tăcerea.  

 

“M-am dus să-i las maşina soţiei, nimic altceva. Doar coincidenţa a făcut că a trebuit să ajung în zona stadionului Concas, acolo unde se antrenau jucătorii Pandurilor. Le-am văzut autocarul şi m-am dus să mă uit. Nu cred că am stat 5 minute, m-am uitat de undeva de sus şi apoi am plecat. Nu m-am văzut şi n-am stat de vorbă cu nimeni de la Pandurii!”, s-a apărat mijlocaşul Gloriei Buzău.

“Le-a picat pe ei că sînt români! Nu ştiu cum să mai scape de noi, cei care am mai rămas din mandatul lui Ştefan Stoica şi să aducă panaramele alea de portughezi de prin liga a III-a. Magalhaes are ciudă pe Claudiu de cînd, la un antrenament, “Generalul” (n.r. Claudiu Ionescu) s-a enervat că nu-i ieşeau nişte combinaţii cu jucătorii portughezi. Magalhaes l-a auzit când i-a spus să-l mai lase în pace cu bucătarii ăia, că nici mingea nu ştiu s-o lovească corect”, a povestit, sub rezerva anonimatului, unul dintre fotbaliştii Gloriei Buzău.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.