Liga Campionilor

Ballack a făcut presing la Bianca Goga

Articol de Marius Tuhuţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Michael Ballack a fost impresionat de frumuseţea manechinului clujean, Bianca Goga (18 ani), căreia i-a făcut o dedicaţie de dragoste inedită la finalul meciului

Dacă în teren duelul cu portughezul Dani a rămas nedecis, mijlocaşul lui Chelsea, Michael Balack, şi-a continuat "forcing-ul" la vestiare. De această dată adversar direct i-a fost o tînără clujeancă, angajată de clubul CFR pentru servicii de hosting la partida de miercuri seara.

Ballack i-a făcut marcaj strîns modelului clujean, Bianca Goga (18 ani), studentă la Drept în primul an. Din autocarul care urma să-i transporte pe londonezi la aeroport, neamţul a început tatonările cu bătăi în geam, fără succes imediat însă. "Iniţial nu am observat că vrea să-mi atragă atenţia. Jandarmii mi-au făcut semn să privesc spre autocar. Bătea în geam şi zîmbea. I-am zîmbit şi eu", şi-a amintit Bianca. Ballack a devenit şi mai insistent: "Mi-a făcut semn să intru în autocar. I-am răspuns tot cu un zîmbet". Ultimul atac al mijlocaşului londonez a impresionat-o pe Bianca. Ballack i-a desenat o inimă pe geamul de la autocar. "M-a impresionat acel gest pentru că pe teren l-am văzut nu foarte prietenos, cînd un jucător al CFR-ului i-a întins mîna în semn de împăcare şi l-a refuzat. Am fost surprinsă, că, deşi sînt vedete şi joacă pe foarte mulţi bani, de fapt sînt oameni, simpli şi spontani", a concluzionat Bianca, care este pasionată de sport şi shopping.

Bianca Goga
"Iker Casilias este fotbalistul meu preferat. Despre Ballack ştiu că este neamţ, că joacă foarte bine şi ce-i drept este şi foarte drăguţ. Îmi place mult fotbalul. În copilărie jucam şi eu fotbal cu băieţii"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.