Liga Campionilor

Anexa Pereira

Articol de Valentin Şchiopu  —  vineri, 03 octombrie 2008

Cluburi importante din Europa şi-au trimis scouteri să-i monitorizeze pe Culio şi Dubarbier. Atletico şi Schalke l-au descoperit şi pe Pereira

Nouă scouteri au fost în tribunele stadionului Dr. Constantin Rădulescu. Cluburi importante din Europa şi-au trimis reprezentanţi pentru a-i vedea pe Culio şi Dubarbier la lucru. Atletico Madrid, Schalke, Middlesbrough, Everton sau Genoa sînt cîteva dintre ele. Spaniolii şi englezii au venit ţintit pentru argentinienii lui CFR, cu un plus pentru Dubarbier. Evoluţia lui Pereira a mai umplut o filă din agendele impresarilor.

Trimisul lui Atletico şi cel al lui Schalke s-au interesat imediat de jucător. "E puternic, are un travaliu foarte bun şi apare des la finalizare", a fost descrierea scouterilor. Pereira a venit la CFR în această vară, fiind cel mai scump transfer din istoria "vişiniilor": 2,5 milioane de euro. În sezonul trecut, Pereira a fost golgeterul lui Argentinos, echipă pentru care evolua pe postul de mijlocaş stînga.

Comparţie
1 milion de euro i-a costat Dubarbier pe clujeni
8 milioane de euro valorează acum mijlocaşul

4 argentinieni sînt în lotul lui Atletico: Leo Franco, Banega, Maxi Rodriguez şi Aguerro
14,5 milioane costă cel mai scump jucător al lui Schalke, Farfan, care e dorit de Barca

Pista Anglia pentru Mureşan
Gabi Mureşan a impresionat în ultimele partide ale clujenilor. Se pare că englezii de la Everton sînt gata să intre în negocieri pentru închizătorul lui CFR, determinant şi la Roma şi în faţa lui Chelsea. Englezii consideră că "Papa de Cluj" s-ar adapta perfect la stilul de joc britanic. Gruparea din Premier League l-a ofertat în vara lui 2008 şi pe stoperul Stelei, Dorin Goian.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.