Liga 1

Vine Ciobi!

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După eşecul de ieri, Magalhaes a fost demis. Liviu Ciobotariu îl va înlocui


Aventura lui Alvaro Magalhaes la Buzău a luat sfîrşit ieri după-amiază. După 7 etape în care a strîns doar un punct, antrenorul portughez a fost demis. Patronul Gloriei, Costel Bucur, a găsit înlocuitorul lui Magalhaes la puţine ore după înfrîngerea de la Mediaş. Numele lui e Liviu Ciobotariu, care a avut avantajul că e liber de contract şi poate prelua "lanterna" clasamentului încă de azi.

Ciobi a promovat sezonul trecut cu CS Otopeni în prima ligă, însă ilfovenii nu i-au prelungit angajamentul. A semnat apoi cu Internaţional Curtea de Argeş, însă începutul prost de sezon cu divizionara secundă i-a fost fatal, el fiind substituit cu Fane Stoica. La Buzău, Ciobotariu va parafa o înţelegere pînă vara viitoare, avînd obiectiv salvarea de la retrogradare.


VICTORIE LEJERĂ

În faţa unei contracandidate la evitarea retrogradării, Mediaşul nu a stat prea mult pe gînduri şi a pus rapid în practică lecţia ofensivă predată de Pustai la vestiare. În numai jumătate de oră, “găzarii” le-au tăiat orice speranţă oaspeţilor. Prodan (4) a finalizat acţiunea creată de Grillo şi de Eric, în timp ce Curtean (31) a făcut 2-0 cu o “torpilă” de la 22 de metri. Buzoienii au pedalat apoi în gol, în faţa unei formaţii gazdă, retrasă deliberat. Pînă la pauză, singurele lor “reuşite” au fost două schimbări. Actual secund a fost mai echilibrat, însă oaspeţii n-au dat prea multe semne că i-ar deranja rezultatul de pe tabelă. (Cosmin Prişcă-Mediaş)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.