Handbal

Au ratat Liga!

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rulmentul Braşov a fost umilită de a treia echipă din Danemarca, Ikast, şi va juca doar în Cupa EHF


Visul braşovencelor de a juca în grupele Ligii Campionilor s-a spulberat ieri, în Danemarca, la Ikast. Chiar dacă patronul Teodor Florescu a investit masiv, aducîndu-le la Rulmentul pe Gîlcă, Amariei, Simakova, Barbosa, Horvat şi Juhasz, vicecampioana României a pierdut lamentabil calificarea. După victorii la SPR Bratislava, 30-21, şi la SKP Lublin, 42-37, ardelencele au fost învinse de Ikast cu 45-35!

În primele 16 minute româncele au condus ostilităţile, au condus chiar cu 12-10! Treptat însă, vedetele danezelor şi-au impus jocul, pe fondul apărării dezastruoase a oaspetelor. Cele patru campioane olimpice de la Ikast, norvegiencele Hammerseng, Aamodt, Nostvold şi Nyberg, au făcut ce au vrut cu o echipă debusolată, care a capotat şi psihic pe final.

Record negativ
Rulmentul a doborît aseară un record greu de egalat: a primit 45 de goluri într-un meci. În istoria participărilor româneşti, în ultimii 10 ani, nici o formaţie nu luase atîtea goluri. Precedentul recod era deţinut de Rapid, care încasase 41 de goluri în sezonul 2004-2005, în Cupa Cupelor, de la Havelsan Ankara. Giuleştencele au învins însă atunci cu 44-41 şi s-au şi calificat mai departe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.