Liga 1

Careu de aşi

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Niculescu e aşteptat din iarnă înapoi în Ştefan cel Mare, pentru a se alătura celebrului trident Bratu - Dănciulescu - Niculae


Primul transfer al "cîinilor" pe 2009: repatrierea lui Claudiu Niculescu! Acţionarii s-au gîndit deja la mutare şi au făcut primele demersuri la partida de joia trecută, cu NEC (0-0), pe care atacantul de 32 de ani a urmărit-o din tribună, alături de şefi. Dialogul s-a purtat între jucător şi Cristi Borcea, naşul său de cununie şi preşedinte executiv al roş-albilor.

Borcea: "Vezi că la iarnă te întorci, cîştigăm titlul şi mergem, în sfîrşit, în grupele Champions League!".
Claudiu: "Cristi, eu m-aş întoarce şi acum, dar mai trebuie să mă lase şi Omonia".

Borcea: "Cu Omonia rezolvăm! (entuziasmat) Tu-ţi dai seama ce facem în primăvară? Spectacol! Cu tine, cu Marius, cu Danciu, cu Bratone în atac, jucăm la show! Spargem tot!". ;)
Claudiu (uşor amuzat): "Păi, n-ai zis tu că o să mă întorc la Dinamo ca şef, în administraţie? Uite, am venit îmbrăcat frumos, la costum!".

Borcea: "Pînă la «birou», mai ai ceva de făcut pe teren. N-ai văzut că suporterii nu te-au uitat, ţi-au strigat numele cînd am avut o lovitură liberă? Mai joci cel puţin un an pentru Dinamo, apoi vii în conducere!".
Niculescu a fost şi în vară aproape de a se întoarce în Ştefan cel Mare, dar a apărut, în ultimul moment, varianta Omonia Nicosia. Fotbalistul se recuperează acum după o accidentare, nereuşind pînă în prezent să se impună ca unul din titularii "verzilor". :(

164 de minute a bifat Niculescu la Nicosia în 6 meciuri

119 goluri a marcat Niculescu în 211 meciuri în tricoul lui Dinamo

17 goluri a înscris Niculescu pentru Dinamo în cupele europene, fiind golgeterul all-time al "cîinilor

180.000 de euro este salariul anual al lui Niculescu la Omonia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.