Nationala

Il Luce: "De 18 ani tot sînt o soluţie!"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aceasta a fost replica antrenorului lui Şahtior cînd a auzit că Mircea Sandu a spus că îl are în vedere pentru postul de selecţioner


Mircea Lucescu a intervenit telefonic în emisiunea "Culise", de la GSP TV, şi a comentat ultimele declaraţii ale preşedintelui FRF, care a spus despre el că "este o soluţie pentru echipa naţională". "Da, sînt o soluţie. Tot sînt o soluţie de 18 ani. Numele meu a fost adus în discuţie mai mereu, însă niciodată nu s-a concretizat. De multe ori au fost tatonări, am fost întrebat, dar nu mai mult. În alte rînduri, eu n-am putut face pasul pentru că eram sub contract cu o altă echipă. Mă bucur însă că reprezint o soluţie, înseamnă că în toţi anii ăştia am lucrat bine pe unde am fost şi munca îmi e apreciată", a spus Lucescu.

"Echipa naţională are acum un selecţioner care trebuie lăsat să muncească. Apoi, sînt alţi antrenori tineri, entuziaşti, care pot veni acolo. Eu rămîn cu satisfacţia că n-am fost nevoit să plec de la cîrma echipei naţionale după o înfrîngere. De fapt, am fost îndepărtat pentru că aşa s-a ordonat de sus, însă ultimul meu meci a fost o victorie extraordinară cu 4-0 împotriva Austriei", a mai adăugat Lucescu la GSP TV.


Probleme cu gazonul
Gazonul stadionului Farul din Constanţa nu se prezintă în condiţii tocmai bune pentru un meci cu o astfel de miză. Suprafaţa de joc are denivelări şi există unele porţiuni fără iarbă. Mai mult decît atît, şi unii dintre jucătorii lui Piţurcă s-au plîns de calitatea terenului, iar problema gazonului ar putea afecta calitatea partidei. (Claudiu Petrişor)

Studio înainte şi după meci
Partida România-Franţa se va disputa sîmbătă, de la ora 21:40, pe stadionul Farul din Constanţa şi va fi transmisă în direct la Antena 1. Startul partidei va fi precedat de un studio special, cu începere de la ora 20:30. În continuarea jocului, suporterii echipei naţionale vor putea urmări o analiză a meciului, dar şi declaraţii ale jucătorilor şi ale celor doi selecţioneri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.