Liga 1

A plîns!

Articol de Cătălin Popescu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Peseiro a fost umilit de şefi timp de o săptămînă


Jose Peseiro a trecut peste probabil cea mai grea săptămînă din carieră! Presat zilnic de conducători, portughezul a fost aproape să clacheze, chiar a plîns la un moment dat, dar a refuzat sistematic să demisioneze. "Voi nu înţelegeţi că imaginea mea ca antrenor e distrusă după tot ce am păţit aici?!" a fost replica pe care le-a oferit-o şefilor. "Sînt decis să rămîn, n-au ce să-mi facă!", le-a zis apropiaţilor.

Demis, antrenorul ar fi primit 500.000 de euro compensaţie. Dacă renunţa de bunăvoie, ar fi trebuie să achite el aceeaşi sumă! "Hai să ajungem la un compromis, iar despărţirea să nu implice nici o sumă de bani!", i-a cerut Taher, fără succes.

Acţionarii au mai avut un motiv să evite demiterea: cei trei secunzi pe care Peseiro i-a adus în Giuleşti au şi ei clauze de reziliere, cîte 100.000 de euro fiecare! Deci suma totală pe care Rapid o datora ar fi ajuns la 800.000 de euro! Fathi Taher i-a cerut prima dată demisia după ce echipa a fost eliminată de Wolfsburg, seara, la Pro Rapid, şi a repetat asta în fiecare zi. Scos din sărite, iordanianul chiar a ţipat la Peseiro şi l-a jignit!

"Sînt sigur că am luat o decizie bună, aceea de a-l păstra. Deja văd că Peseiro s-a schimbat, iar atmosfera e mai bună la echipă"
FATHI TAHER, acţionar Rapid

"Peseiro le-a dat o lecţie tuturor antrenorilor români! I-a învăţat cum se întocmeşte un contract. E clar pentru toată lumea că doar clauzele beton pe care le-a trecut în acte l-au reinstalat!
FATHI TAHER, acţionar Rapid


Zotta şi Sichitiu, excluşi
Taher crede că Nicolae Manea îl va ajuta pe Peseiro mai mult decît au făcut-o Zotta şi Sichitiu şi deja a luat prima măsură împotriva celor doi. "Să nu vă mai apropiaţi de echipă! De acum încolo, vă vedeţi de treburile voastre în Consiliul de Administraţie şi atît!", le-a cerut acţionarul. "Manea va sta de dimineaţa pînă seara la Pro Rapid, să-l ajute pe antrenor, după care ne raportează mie şi lui Copos tot ce se întîmplă!", a explicat Taher. (Greta Goran)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.