Preliminarii CM 2010

"Rezultat bun"

Articol de Radu Oprişan, George Ştucan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gheorghe Hagi consideră egalul în faţa Franţei ca fiind unul favorabil pentru "naţională"

Regele crede că încă e posibilă calificarea la Mondial. "Am obţinut un rezultat bun, pentru că şansele de a ne califica rămîn. Ne-am dorit mult victoria, dar important e să şi poţi", a spus Regele care are şi un remarcat: "La primul său meci important, Mureşan a jucat foarte bine". ;)

Emeric Ienei consideră că "tricolorii" puteau obţine mai mult: "Am scăpat printre degete o victorie mare. Păcat că în repriza secundă nu am reuşit să-i presăm pe francezi, care au venit peste noi". Şi Cornel Dinu deplînge evoluţia din partea a doua: "Am demonstrat o limită de joc, atît fizic, cît şi organizatoric. Din păcate, nu putem să atacăm decît sporadic, ne-am apărat în loc să presăm pe axul central, unde francezii au probleme. I-am remarcat pe Lobonţ şi pe Mureşan, ambii cu prestaţii bune".

Au schimbat sistemul
Imediat după golul lui Ribery, în minutul 38, Domenech a făcut o mutare tactică. L-a chemat pe bancă pe Malouda, extrema stîngă, introducîndu-l pe Benzema. "Jucăm cu două vîrfuri", i-a arătat selecţionerul "cocoşilor" lui Henry. Domenech a modificat sistemul, trecînd de la 4-2-3-1 la 4-4-2. În acelaşi timp, Gourcuff a devenit mijlocaş dreapta, iar Ribery a trecut pe stînga (Theodor Jumătate)

"Un punct cîştigat. Din păcate, există o diferenţă între prima şi a doua repriză. Putem spune că Lobonţ ne-a salvat, traiectoria de la şutul lui Gourcuff e oscilantă. Am atacat numai sporadic şi am avut organizare doar defensivă"
Cornel Dinu

"Sînt dezamăgit că nu i-am batut, după ce am avut 2-0. S-a văzut că băieţii au vrut să păstreze rezultatul de la pauză. Dac învingeam Lituania, acum nu mai aveam griji"
Laurenţiu Roşu, fost internaţional

"Rezultat bun. La 2-0 simţeam că putem să-i învingem, însă am primit două goluri de la doi geniali. Îi felicit pe toţi băieţii, în special pe nea Piţi, care şi-ar fi dorit cu orice preţ victoria. Franţa te obligă să te aperi"
Cosmin Contra, fundaş România

"La 2-0 mă aşteptam să gestionăm mai bine avantajul. Din păcate, am fost inexistenţi în repriza a doua şi e bine că am terminat cu acest 2-2"
Viorel Moldovan fost internaţional

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.