Preliminarii CM 2010

Kuranyi a fost exclus din echipa naţională a Germaniei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul lui Schalke 04, Kevin Kuranyi, a fost exclus din echipa naţională a Germaniei din cauza faptului că a părăsit cantonamentul, după ce nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu Rusia, a anunţat, duminică, selecţionerul Joachim Low, informează AFP.

Kuranyi nu a fost reţinut în lot pentru partida de sâmbătă, dintre Germania şi Rusia, şi nu a mai revenit în cantonament după finalul jocului, potrivit presei germane.

"Nu pot accepta ceea ce a făcut Kevin, şi din acest motiv el nu va mai evolua la naţională. Am fost surpsins de reacţia lui, deşi mi-a spus că este supărat că nu a fost inclus în lot", a spus Joachim Low pe site-ul oficial al Federaţiei Germane de Fotbal (DFB).

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a mai avut un conflict şi cu fostul selecţioner al Germaniei, Jurgen Klinsmann, care nu l-a convocat la CM din 2006.

DFB a publicat şi evoluţia situaţiei lui Kuranyi, precizând că jucătorul a dispărut sâmbătă seară, la ora 23:00, iar până duminică, la ora 9:00, oficialii forului nu au reuşit să-l contacteze.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.