Stirile Sportive A1

Armata de condeie

Articol de Costas Mincu   —  miercuri, 15 octombrie 2008

Gazeta Sporturilor are 13 ziarişti nominalizaţi la cea de-a IV-a ediţie





Cei mai buni ziarişti din lumea sportului vor fi premiaţi pe 26 noiembrie, în memoria celui mai mare gazetar sportiv român, în cadrul unei gale organizate la Ateneul Român. Gazeta Sporturilor are 13 nominalizaţi pentru categoriile "Cel mai bun ziarist", "Editorialistul anului", "Reporterul anului" şi "Fotoreporterul anului": Maria Andrieş, Luminiţa Paul, Gabriela Arsenie, Alin Buzărin, Andrei Vochin, Cătălin Tolontan, Dan Udrea, Radu Naum, Cristian Geambaşu, Ovidiu Ioaniţoaia, Decebal Rădulescu, Alex Nicodim şi Cristi Preda. Singurele categorii unde nu se regăsesc jurnalişti de la Gazeta Sporturilor sînt "Cel mai bun comentator radio" şi "Comentatorul TV al anului".



Ca şi în anii precedenţi, Ovidiu Ioaniţoaia şi-a anunţat retragerea din concurs, nu înainte de a mulţumi tuturor celor care l-au propus. Ediţia 2007 a premiilor Ioan Chirilă a reprezentat un real succes pentru jurnaliştii Gazetei, atunci Adrian Georgescu a cîştigat titlul de cel mai bun ziarist al anului, Cristian Geambaşu trofeul dedicat editorialistului anului, iar Alex Nicodim a fost desemnat fotoreporterul anului.





"Controversele sînt parte a oricărei premieri. De pildă, am impresia că uneori juriul are tendinţa de a împărţi uniform premiile pentru a nu leza anumite ziare. Dar asta nu scade din valoare demersului. În jurul reputaţiei lui Ioan Chirilă, un grup de oameni devotaţi au construit o competiţie cu un capital simbolic de mare distincţie. Acestea sînt Premiile Ioan Chirilă" a spus Cătălin Tolontan, primul laureat al Marelui Premiu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.