Cupa Romaniei

Ultimele noutăţi din Cupa României

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 octombrie 2008

URZICENI

Revine Aldea

Antrenorul Dan Petrescu l-a convocat şi pe Bogdan Aldea (27 de ani) pentru partida de azi cu Minerul Lupeni, din Cupa României. Atacantul nu a mai evoluat într-un meci oficial din 10 august, cînd a jucat 10 minute, cu Pandurii. "Bursucul" nu s-a hotărît încă dacă-l va titulariza pe Aldea sau dacă va miza pe Dănălache. De asemenea, Petrescu va folosi mai mulţi jucători care au evoluat mai puţin sau deloc în acest sezon: Sorin Rădoi, Ricardo, Bruno Fernandes şi Andrei Neagoe. (George Şeitan)


PANDURII

"Să nu ne facem de rîs"

Antrenorul Sorin Cîrţu nici nu concepe o înfrîngere cu FCM Bacău, astăzi, în "16"-imile Cupei. "Normal, trebuie să ne calificăm, fiindcă e vorba de diferenţa de valoare şi de plusul tehnico-tactic. Altfel, ar fi un rezultat ruşinos. Cum ai putea explica un insucces cu o formaţie din Liga a II-a?! Nu avem încă un obiectiv pentru această competiţie, dar ar fi importantă o finală deoarece îţi asigură o ieşire în Europa", a declarat tehnicianul. Sorinaccio îi va menaja în acest meci pe Vancea, Rus, Mîndrean şi Orac. (Cosmin Brujan)


FC BRAŞOV

"Vrem în finală"

Mijlocaşul braşovenilor, Robert Ilyeş, crede că formaţia de sub Tîmpa poate fi surpriza aceste ediţii a Cupei României. "O să tratăm meciul de la Constanţa cu toată seriozitatea. Dorinţa noastră e să avem un parcurs cît mai lung în Cupă şi, dacă se poate, să ajungem să jucăm finala", a spus Ilyeş. Răzvan Lucescu îi va menaja pe Surdu, Sburlea şi Roman.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.