Cupa Romaniei

Mihai Stere: „Dinamo nu mai e cea care a fost acum 3-4 ani!”

Articol de Istvan Deak  —  miercuri, 15 octombrie 2008

FCM Tîrgu-Mureş a părăsit cu capul sus Cupa României după un duel echilibrat cu liderul ligii I, Dinamo (scor 1-2). Mihai Stere a vorbit despre partida cu alb-roşii  si spune că nu a fost impresionat de echipa dinamovistă.

-Mihai, aţi fost la cîteva secunde să intraţi în prelungiri cu Dinamo..
- Pentru o echipă formată acum trei luni, din jucători de prin toată ţara cred că este o realizare importantă. Nu ne-am temut de ei, ne-am jucat şansa şi cred că dacă Rednic nu apela la artileria grea, Bratu, Boştină şi Dănciulescu, aveam şanse să producem surpriza.

-După meci ai acuzat în termini duri arbitrajul lui Ionică Serea
- Au venit peste noi cu toate metodele specifice. Serea era vopsit în alb şi roşu încă de la delegare. Cînd nu îi purta el spre poarta noastră se ocupau tuşierii. Eram victime sigure, ne executau cînd aveau ei chef. Nu neg faptul că Dinamo este cel puţin cu o clasă peste noi, însă la cum s-au prezentat ieri, dacă eram lăsaţi să jucăm, aveam şansa noastră.

-Ai avut un mic conflict cu Izvoranu
- Astfel de momente se întîmplă des la meciurile de fotbal. Eu l-am driblat de vreo două ori mai elegant şi el mi-a zis: bă tu îţi permiţi astfel de scheme cu Dinamo? După care mi-a băgat degetele în gît şi normal că am ripostat. Oricum Izvoranu mai trebuie să joace încă 200 de ani la Dinamo să adune numărul de meciuri pe care îl deţin eu în prima ligă.

-Să înţeleg că nu te-a impresionat liderul ligii I?
-Dinamo nu mai e ce a fost acum 3-4 ani. Atunci pe unde te prindeau îţi dădeau 2-3 pînă la pauză şi te linişteau. În perioada aceea Dinamo se distra în Cupa României şi cîştiga mai mereu competiţia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.