Handbal

Nervi tari!

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Constanţa a bătut Reşiţa în deplasare şi rămîne pe primul loc în Liga Naţională

HCM Constanţa şi UCM Reşiţa sînt principalele favorite la cîştigarea titlului naţional, în condiţiile în care Steaua se zbate în subsolul clasamentului. Cele două rivale s-au întîlnit aseară, la Reşiţa, într-un meci dramatic, decis în ultimele secunde.

"Marinarii" au început fulgerător, au condus cu 4-0 şi 6-2, dar Aihan Omer îşi cunoştea prea bine fosta echipă. Pîrîianu, Butulja şi ceilalţi reşiţeni au pornit cursa de urmărire, însă egalarea a venit abia în repriza a doua: 15-15 (minutul 37). Deţinătoarea Challenge Cup a preluat chiar conducerea, 18-17, dar finalul a aparţinut tot oaspeţilor. Portarul Ionuţ Stănescu a revenit cu noroc în poarta Constanţei, după accidentare, apărînd excelent. Băiceanu, Csepreghi, Adzici au punctat exact cînd trebuia, iar Constanţa s-a impus cu 24-23. Gazdele au avut şansa egalării prin Kraus, dar extrema venită din Bundesliga, în vară, a ratat cînd mai erau doar şapte secunde de joc!

Steaua, egal acasă!
Prima victorie în Liga Campionilor, 28-26 cu Cimos Koper, nu le-a priit steliştilor. În Liga Naţională, ieri, Steaua nu a reuşit să treacă de Lignitul Tg. Jiu. Chiar dacă în minutul 35 "militarii" conduceau cu 21-14, au tremurat serios pe final pentru egal: 28-28, oaspeţii avînd chiar şi două goluri avans. Steaua e doar pe 10 în clasament, cu 6 puncte, la 8 lungimi distanţă de HCM Constanţa!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.