Liga 2

"Delegarea nu e luată după incidente, acum îi venea rîndul!"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a explicat pentru Gazeta Sporturilor, delegarea lui Sebastian Colţescu la meciul de sîmbătă din Liga a II-a dintre Mechel Câmpia Turzii şi FC Tîrgovişte.

"Nu a fost o decizie luată după evenimentele despre care a scris presa în ultima perioadă şi la care am asistat. A fost o decizia luată cu mult timp înainte, ştia că va urma să arbitreze meciuri în Liga secundă. S-a luat o hotărîre după ce el a greşit în meciul Gaz Metan - Braşov.

Am vrut să-l trimitem la meciuri din Divizia C acolo unde avea voie să arbitrze, dar nu am vrut să-i facem mai mult rău, decît bine. Important e să se înţeleagă că delegarea lui Sebastian Colţescu nu e venită după incidentele din ultima vreme şi pur şi simplu îi venea rîndul la delegări.

Eu consider că este un arbitru normal, fără probleme, chiar dacă unii îl consideră altfel. El a participat zilele acestea la un control amănunţit în Bucureşti şi mi s-a confirmat încă o dată că nu suferă de vreo problemă medicală gravă. Pînă la finalul turului Colţescu nu va mai arbitra în prima divizie, urmînd ca din retur să fie trimis la meciuri", a precizat Constantin.

CS MECHEL Câmpia Turzii-SC FC Târgoviste SA
Stadion: Mechel

A: Coltescu Sebastian (Craiova)
A1: Iliescu Dragos (Craiova)
A2: Popescu Adrian (Craiova)
R: Pop Romulus (Tg Mures)
Obs: Calistru Mihai (Botosani)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.