Nationala

Piţurcă a fost luat de procurorii DNA în baza unui mandat de aducere

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul echipei naţionale de fotbal a fost reţinut de procurorii DNA pe Aeroportul Otopeni. Piţurcă se întorcea de la Viena, unde a urmărit meciul Austria-Serbia.

"Am fost asteptat la aeroport de doi procurori care aveau mandat de aducere, asa ca a trebuit sa ma duc imediat la DNA. Unde mă luaţi, am treabă, trebuie să dau interviuri presei :)", a declarat Piţurcă la sosirea pe aeroport.

Dumitru Dragomir a reacţionat la GSPTV la auzul veştilor: "Ca sa isi justifice salariile extrem de mari, acesti procurori fac abuzuri. Ei dau praf in ochi acum populatiei. Daca a fost retinut pentru "cazul valiza" in halul acesta... Nici pe vremea lui Hitler nu se intampla asa ceva".

Victor Becali a vorbit despre ridicarea lui victor Piturca de la aeroport de astezi.

"Se ducea frumos acasa la Piturca si vorbeau, dar sa se duca 10 insi pe aeroport? Dar cine e Piturca, mafiot? El s-a prezentat o data la DNA si, probabil, ca l-au mai chemat, dar era cu nationala. Puteau sa mearga la el acasa. Nu va dati seama de ce este acest spectacol? Vin alegerile! Daca dumneata marai maine la televizor ceva, maine ai dosar la DNA. Indiferent ca ai afacere sau nu, deranjati pe cine nu trebuie si aveti dosar ;). Nu vedeti ca in tara asta, cum deranjati pe cineva, aveti dosar? E un spectacol", a spus Becali la sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.