Liga 1

Se ceartă pe bani!

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Borcea şi Turcu au creditat clubul şi se revoltă împotriva celorlalţi acţionari

Nici poziţia de lider al campionatului, la 4 puncte de principala urmăritoare, Steaua, nu a adus liniştea în birourile din Ştefan cel Mare! După Vasile Turcu, şi Cristi Borcea a ieşit ieri la atac împotriva restului acţionarilor: "La Dinamo numai eu şi Turcu băgăm bani. În decembrie urmează o întîlnire decisivă pentru viitorul clubului!".

De ce sînt supăraţi Borcea şi Turcu? Pentru că, la începutul acestei săptămîni, avînd conturile blocate de DNA, cei doi le-au cerut preşedintelui CA, Nicolae Badea, lui Florian Walter şi lui Dragoş Săvulescu să împrumute clubul cu bani. Primii doi sînt plecaţi în străinătate cu probleme de afaceri, iar Săvulescu a cerut o păsuire de cîteva zile. În aceste condiţii, Turcu şi Borcea au băgat o "injecţie" de cîteva zeci de miliarde pentru a le achita jucătorilor ratele contractuale pe ultimele două luni. Săptămîna viitoare este prevăzută o şedinţă a Consiliului de Administraţie, în care acţionariatul va încerca clarificarea situaţiei.

"Toţi acţionarii se comportă în mod egal conform obligaţiilor din statut, inclusiv cele financiare"
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

Cum s-a ajuns aici?
Dinamoviştii întîmpină probleme financiare întrucît bugetul pentru sezonul 2008-2009 nu a fost aprobat încă! În ultimele două şedinţe ale Consiliului de Administraţie, bugetul a fost respins, întrucît din raportul încasări / cheltuieli rezulta o "gaură" de un milion de euro. O cauză pentru care unii dintre acţionari sînt nemulţumiţi sînt achiziţiile făcute în ultimul timp.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.