Liga 1

Pepe, Fabbiani şi Tătăruşanu!

Articol de Dan Udrea, Cristian Otopeanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul l-a pus la zid pe Zapata, a spus că îl va da afară din Ghencea la iarnă şi că va aduce alţi doi atacanţi

Înfrîngerea de la Galaţi a aruncat din nou în aer situaţia de la Steaua. Gigi Becali, care nu a fost prezent la meciul cu Oţelul, a anunţat măsuri extrem de dure împotriva unor jucători. Primul pe listă, portarul Robinson Zapata.

"Din iarnă vom avea alt portar. Nu se poate să faci ce a făcut el. La primul gol trece mingea prin el, la al doilea nu e în stare să o prindă. Va veni Tătăruşanu şi poate vom mai lua un alt portar", a spus Becali.

"Eu am spus mai demult că Steaua nu e ce vreau eu pentru că vedeam că ne chinuim în atac. Acolo avem doar prezentatori de modă, gen Arthuro şi Kapetanos. La iarnă o să mă ocup personal de situaţie şi nu o să mai fiu dobitoc să mă iau eu după alţii. Arthuro ăla cred că s-a născut o dată cu indolenţa, este incredibil cum poate să irosească toate baloanele din careu", a atacat Becali.

Pe cine vrea Gigi în locul celor doi? "Poate reuşesc să-mi repar greşeala şi-l voi aduce pe Pepe Moreno, care e cu şapte clase peste ce avem acum. Să vedem ce vom putea face şi cu Fabbiani. Oricum, la iarnă promit că voi aduce doi atacaţi de valoare", a adăugat Becali.

"Dacă ştiam că Dayro s-a întors în ţară în noaptea de joi spre vineri, mă implicam la echipă şi îl vedeaţi titular. Fără el, sîntem zero în atac!"
Gigi Becali, patron Steaua

5,50 e media notelor gsp primite de Zapata în acest sezon, cea mai mică din lotul Stelei

6,52 a fost media notelor gsp primite sezonul trecut de Zapata, portarul numărul 1 în Top Gazeta

Tătăruşanu, gafe după gafe
Portarul Gloriei Bistriţa e autorul unor gafe de proporţii în acest sezon. Mai întîi, în meciul Gloria - CFR 1-2, la scorul de 1-0, a scăpat mingea din mînă şi i-a oferit lui Didy şansa de a înscrie. Apoi, la Galaţi, şi-a îngropat echipa, gafînd incredibil la singurul gol marcat de gazde. Media notelor gsp: 5.50.

Pepe, nici un gol de 6 luni
Fostulului stelist, intrat din nou în graţiile lui Gigi Becali, nu îi merge foarte bine la America de Cali, acolo unde a fost împrumutat de Independiente. A bifat 8 meciuri şi nu a marcat niciodată, ultima sa reuşită datînd de pe vremea cînd îmbrăca tricoul Stelei, în etapa a 34-a din campionatul trecut, la începutul lunii mai.

Fabbiani face show în Argentina
Cea de-a treia ţintă a Stelei, Cristian Fabbiani, şi-a revenit la forma din toamna lui 2007, arătată la CFR. În tricoul celor de la Newell's Old Boys, a reuşit prestaţii excelente în ultimele două luni. A marcat golul victoriei în derby-ul cu Independiente, iar în partida cu Tigres a făcut o fază de mare spectacol la golul de 2-0, driblînd 5 adversari şi oferind apoi pasa decisivă de gol. VEZI FAZA PE STELIŞTI.RO. Newell's e pe locul 2 în Argentina, la 5 puncte de liderul San Lorenzo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.