Campionate

Respiră!

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bavarezii au suferit teribil ieri, dar au rupt seria negativă. Golul din final al lui Klose i-a prelungit viaţa lui Klinsmann


Bayern dă semne de revenire. După două eşecuri şi o remiză, adversara Stelei în Ligă a învins ieri la Karlsruhe.

Campionii au atacat din start, aruncîndu-se hulpav asupra prăzii. Toni a marcat rapid, dar golul a fost corect anulat: ofsaid la Van Bommel. KSC s-a trezit din pumni. Rensing a fost salvat de transversală :O la şutul lui Freis din 16 metri. Tot bavarezii au dominat, dar nu au mai creat mari pericole. Ba l-au pierdut chiar înaintea pauzei pe Toni, accidentat şi schimbat cu Podolski.

Bayern a trăit periculos şi în repriza secundă. A riscat mai mult şi era să fie pedepsită. Noroc cu Rensing, care şi-a mai spălat din păcatele din acest sezon, respingînd în corner şutul lui Iaşvili. Ribery, :( obosit după meciul de la Constanţa, nu a rezistat decît o oră. Şi fără regizorul francez, Bayern putea marca, Podolski ratînd singur cu portarul. Chinul s-a încheiat în minutul 86, cînd Klose a marcat din şutul-centrare al lui Oddo, salvînd scaunul lui Klinsmann. Dar cu preţul unei noi accidentări, Miro ieşind şchiopătînd după saltul făcut la gol.

HANOVRA - HOFFENHEIM 2-5

Fenomenul

Echipa liliputană din Hoffenheim, care în 2006 era în liga a treia germană, a intrat ca o furtună în Bundesliga. După opt etape, "fenomenul" antrenat de Rangnick şi susţinut financiar de miliardarul Hopp e pe locul 1. ;) Ieri a învins la capătul unui meci de infarct. A condus cu 1-0, Hannover a avut 2-1, apoi, în numai 13 minute (70-83), Hoffenheim a marcat de 4 ori. Iar bosniacul Ibisevici, "dublă" pe AWD Arena, e golgeter cu 9 reuşite. (Theodor Jumătate)


HERTHA - STUTTGART 2-1

Premieră Nicu

Marica n-a jucat la VfB, fiind accidentat, dar a marcat Maximilian Nicu, neamţul cu părinţi români. Mijlocaşul Herthei a fost 90 de minute pe teren, deschizînd scorul în minutul 29, primul său gol din Bundesliga. Tot Nicu, cumpărat în vară cu 300.000 de euro de la Wiesbaden, a pasat decisiv la golul victoriei înscris de sîrbul Kacar. Omul partidei! :) (Theodor Jumătate)

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.