Liga 1

Pepe Moreno: "Vreau să mă întorc!"

Articol de Dan Udrea  —  luni, 20 octombrie 2008

Pepe Moreno, pe care Gigi Becali l-ar dori înapoi în Ghencea, a spus ieri că a vorbit cu Lăcătuş la telefon


Pepe este dispus să revină în Ghencea, în ciuda faptului că în vară Gigi Becali a preferat să îl aducă pe Arthuro în locul său.

Afirmaţiile patronului Stelei de după meciul de la Galaţi, conform cărora în iarnă îşi doreşte să-l readucă la echipă pe Pepe Moreno (27 de ani), au ajuns şi la urechile columbianului, împrumutat în momentul de faţă de Independiente la America de Cali. "Am aflat de faptul că Gigi Becali mă vrea înapoi din presa română. Mai mult, ştiu tot ce se întîmplă la Steaua şi că este criză de atacanţi, iar acest lucru mă motivează", a spus la sport.ro Moreno, vîrf ce a jucat în Ghencea doar în returul trecut.

Sud-americanul, care ţine în permanenţă legătura cu Zapata şi Dayro, a dezvăluit că, după ce a reapărut interesul Stelei pentru el, a vorbit chiar cu Marius Lăcătuş. "L-am sunat pe Lăcătuş acum cîteva zile. Nu am vorbit însă despre transfer. Oricum, totul depinde de patron. Dacă el doreşte să mă aducă la echipă, eu aştept să mă sune" a fost mesajul pe care Pepe Moreno i l-a transmis indirect lui Becali.


1 gol la trei meciuri a fost media reuşitelor lui Pepe cît a jucat pentru Steaua

1,5 milioane de dolari cerea în vară Independiente pentru Pepe, dar Becali nu a vrut să ofere decît un milion de dolari


"Am greşit cînd am renunţat la Pepe! Vreau să îl readuc din iarnă"
Gigi Becali, patron Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.