Liga Campionilor

"Nu ne e frică"

Articol de Dan Brie, Raed Krishan (foto)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Clujenii promit un joc curajos şi cu Bordeaux, iar gazdele pregătesc iadul în tribune, după ce i-au făcut probleme lui Kone cu viza de intrare


Victorie la Roma, egal cu Chelsea. Pentru Gabi Mureşan, 4 puncte în grupă nu e suficient. "Venim cu trei puncte acasă. Nu mi-e frică de Gourcuff. Lui trebuie să i se facă teamă de mine atunci cînd ne vom întîlni pe teren. Pentru că eu nu am de gînd să cedez", ;) a spus ieri mijlocaşul feroviar.

Şi Tony şi-a făcut curaj înaintea confruntării de azi. "Sîntem foarte determinaţi. Deşi sîntem o multitudine de naţionalităţi, formăm un grup puternic, care ştie fotbal. Dacă va fi 0-0 la pauză, francezii se vor enerva. Îi cunosc. S-ar putea să fim avantajaţi de acest lucru. Aşa au păţit şi cu Roma, s-au enervat şi au pierdut", a completat franco-portughezul Tony.

Şicană cu Yssouf
Francezii au speculat orice oportunitate pentru a le face viaţa grea românilor. Ivorianul Yssouf Kone a fost la un pas să nu primească viza de Franţa! :X Jucătorul a fost chemat personal la Bucureşti săptămîna trecută, înainte ca autorităţile franceze să-i dea aprobarea de a intra în Hexagon. Mai mult, şefii lui Bordeaux au lansat şi un apel către fani, cerîndu-le să creeze un infern pe "Stade Chaban-Delmas" la meciul cu CFR.


"Nu aş fi fericit cu un egal la Bordeaux. Ne dorim victoria"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

14.000 de euro va încasa fiecare clujean pentru o victorie la Bordeaux

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.