Liga 1

Box la Poli

Articol de Adrian Bucur   —  joi, 23 octombrie 2008

Alexa, Bonfim şi Milhazes s-au bătut la antrenamentul de ieri





Tensiune maximă la Timişoara! Nemulţumirile din vestiar legate de neplata restanţelor financiare au răbufnit într-o veritabilă repriză de box la antrenament! Spre finalul pregătirii, Milhazes a intervenit dur la Stelian Stancu, iar căpitanul Alexa şi-a pierdut cumpătul! S-a apropiat ameninţător de portughez şi a urlat la el: "Bă, eşti tîmpit? Cum poţi să intri în halul ăsta?".



Conform surselor "Gazetei", în apărarea lusitanului a sărit Eder Bonfim, care l-a lovit din spate pe căpitan! Aceea a fost scînteia care a generat explozia. S-a iscat o bătaie generală, pumnii împărţindu-se cu generozitate între elevii lui Uhrin! După accesul de furie al lui Alexa, cel mai şifonaţi au ieşit Milhazes şi Bonfim. Ultimul a rupt-o la fugă pe teren, dat a fost ajuns de "închizător", care l-a pocnit puternic, deşi 5 colegi încercau să-l oprească!



Conflictul a fost aplanat, în final, de intervenţia antrenorilor secunzi şi a cîtorva din colegii mai puţin colerici. Dusan Uhrin a tratat destul de relaxat incidentul. "Din punctul meu de vedere, nu s-a întîmplat nimic grav. Nu am de ce să iau decizii împotriva jucătorilor", a spus antrenorul Timişoarei.





Iancu şi Penescu, amenzi grele

Comisia de Disciplină a FRF i-a sancţionat ieri pe Marian Iancu şi pe Cornel Penescu. Reclamat de Mircea Sandu, finanţatorul lui Poli a fost suspendat 8 luni şi amendat cu 300.000 de lei pentru declaraţiile dure la adresa şefului FRF, declaraţii date după ce timişorenii au fost depunctaţi. Iancu e la a patra suspendare a anului, însumînd amenzi de 6 miliarde de lei vechi! Patronul lui FC Argeş, Cornel Penescu, a fost suspendat 6 luni şi penalizat cu 300.000 de lei pentru afirmaţiile făcute la adresa lui Corpodean înainte de meciul de la Vaslui. (Vlad Podar, Florin Mureşan)

Sînge alb-negru

Chiar daca a plecat de la “U” Cluj, Dorin Goga nu a uitat de rivalitatea cu CFR. “Păi, zece ani a curs sînge alb-negru prin venele mele şi cred că o să mai curgă. Vreau o victorie şi, dacă se poate, mi-aş dori să joc şi să marchez”, ;) a spus Goga, care consideră că Poli poate profita de oboseala acumula tă de CFR în Liga Campionilor: “Sper să fie obosiţi, iar noi să fim în vînă maximă. E un meci important pentru noi, venim după un insucces, aşa că vrem victoria şi vom munci pentru ea”. (Dana Surulescu)





Apel către suporteri

Fundaşul Carlos Milhazes mizează şi pe aportul fanilor la derbyul cu CFR Cluj: “Avem nevoie de fani, pentru că ei ne dau puterea să cîştigăm. Anul trecut, CFR a pierdut la Timişoara şi sper ca istoria să se repete”. Portughezul nu crede că feroviarii vor fi sur menaţi după partida cu Bordeaux din Liga Campionilor. “Nu cred că vor fi obosiţi după meciul de la Bordeaux. Au un lot numeros şi sunt profesionişti, au luat în calcul aceste lucruri încă de la în ceputul campionatului”, mărturiseşte fundaşul stînga. (Adrian Bucur)

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.