Liga Campionilor

Dani a cedat

Articol de Dan Brie, Raed Krishan (foto)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Maurizio Trombetta s-a decis să nu rişte nimic şi l-a trimis din primul minut în teren pe Sixto Peralta


Deşi a declarat că e apt să joace, mijlocaşul portughez Dani (26 de ani) a început partida de la Bordeaux pe bancă. Decizia a fost luată în ultimul moment de antrenorul Maurizio Trombetta, cu toate că italianul avea mare nevoie de serviciile închizătorului. :S

Marţi seara, Dani s-a antrenat atît cu echipa, cît şi separat, Trombetta încercînd să afle în ce măsură s-a refăcut după lovitura la gleznă acuzată în meciul cu Dinamo (1-0). Dani a lovit mingea, a sprintat şi nu s-a menajat deloc. Totuşi, nu l-a convins pe Trombetta. Pe de altă parte, fotbalistul a recunoscut că resimte dureri şi la tendonul lui Achile.

În locul său, Trombetta l-a trimis în teren, din primul minut, pe fostul jucător al Interului, Sixto Peralta. Italianul nu a vrut să rişte nimic în debutul jocului, ştiind că Bordeaux va forţa puternic poarta lui Stăncioiu. Peralta a mai fost folosit de Trombetta ca pereche a lui Mureşan. Faţă de Dani, argentinianul are avantajul că ştie să ţină mai bine mingea şi să iniţieze acţiunile de contraatac. ;)

150.000 DE EURO cîştigă Dani pe sezon la CFR Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.