Liga Campionilor

De la 0-2!

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bayern, cu Ribery în mare formă, a reuşit să întoarcă spectaculos un meci ce părea pierdut

Bayern trăieşte periculos. Ieri, cu Wolfsburg, adversara Stelei în Ligă şi-a pus mai întîi suporterii pe jar, pentru ca apoi să revină spectaculos de la 0-2 şi să cîştige cu 4-2. :O Ca şi marţi, cu Fiorentina (3-0), apărarea bavarezilor a scîrţîit din toate încheieturile. Diferenţa? Ajutaţi şi de "centralul" Drees, oamenii lui Felix Magath nu i-au iertat pe munchenezi, aşa cum au făcut Mutu şi Gilardino. Drees le-a oferit oaspeţilor penalty-ul de 0-1, la simularea lui Dzeko, pentru ca acelaşi Dzeko să dubleze imediat avantajul lui VfL.

ASALT
La 0-2, meciul părea jucat. Părea, pentru că Bayern a avut o revenire fantastică. Semnalul l-a dat Ribery, care a redus din handicap înainte de pauză şi a stat apoi la originea golului egalizator. Pe val, dar şi mai atente în apărare, gazdele şi-au intensificat asaltul la poarta lui Benaglio, pe care l-au învins în alte două rînduri. Şi astfel, tocmai cînd spunea că e vremea să ia puncte la Munchen, Magath a plecat din nou cu mîna goală. :(

Ziua lui Bayern
Pe lîngă victoria contra Wolfsburgului, Bayern a profitat ieri şi de paşii greşiţi comişi de două dintre contracandidatele la titlu pentru a urca pe locul 4. Fără Diego şi Pizarro, Werder a trebuit să se mulţumească doar cu o remiză la Hanovra, 1-1. Iar Schalke, după nici 48 de ore de la 3-1 cu PSG în Cupa UEFA, n-a reuşit decît un 0-0 cu modesta Bielefeld.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.