Liga 1

"Gigi, pleacă din Ghencea!"

Articol de Cristian Otopeanu  —  luni, 27 octombrie 2008

Fanii l-au contestat vehement pe patronul stelist şi i-au cerut să părăsească echipa

Finalul partidei cu Gloria Buzău (1-1) l-a găsit pe Gigi Becali bine înfipt în scaunul de la lojă. Înainte de a părăsi arena, acesta a ţinut o mini-şedinţă chiar pe stadion, la care au participat Valeriu Argăseală, Virgil Becali, Cosmin Olăroiu, dar şi alţi apropiaţi ai finanţatorului stelist. Totul pe fundalul scandărilor suporterilor împotriva sa. "Pleacă din Ghencea, Becali, pleacă din Ghencea!", au strigat fanii. :O Aceştia i-au cerut acestuia să-l aducă la echipă pe Oleg Protasov şi i-au reproşat vehement îndepărtarea lui Lăcătuş de la echipă.

"Adio, campionat!"
"Acest sezon e pierdut! Păi, ce pretenţii să mai ai cînd faci meciuri egale acasă cu Otopeniul şi cu Buzăul?! Adio, Ligă! Nu mai avem nici o şansă la titlu şi nici la locul doi!", şi-a început Becali discursul. Patronul a mărturisit apoi că nu este supărat pe jucători: "Asta e! Am avut ocazii, dar mingea nu a vrut să intre în poartă! Nu am de ce să fiu trist! Ca aceşti fotbalişti să joace, le mai trebuie şi antrenor, dar vom avea unul! Dorinel va avea mult de muncă, trebuie să o ia de la zero".

Gigi e de părere că Bănel nu trebuie învinovăţit după ratarea penalty-ului. "Cine l-a pus pe Bănel să execute? Aveam pe teren jucători tehnici ca Petre Marin, Pleşan, Toja, care puteau să bată!", a încheiat patronul roş-albaştrilor. Vezi penaltyul ratat de Nicoliţă

FLORIN LOVIN, mijlocaş Steaua
"Pe mine despărţirea de Lăcătuş m-a durut foarte tare, trebuie să rămînă măcar pînă la iarnă! Dacă nici după egal cu Buzăul nu e supărare, atunci cînd e?"

ROBINSON ZAPATA, portar Steaua
"Am avut foarte multe ocazii, dar nu am marcat. Sîntem cu toţii foarte supăraţi! Cînd pierzi un antrenor, e normal să ne fie greu!"

MIHĂIŢĂ PLEŞAN, mijlocaş Steaua
"Atmosfera din vestiar nu este deloc bună după acest rezultat. Înseamnă că tactica nu a fost cea mai bună dacă nu am cîştigat!"

MASSIMO PEDRAZZINI, antrenor Steaua
"Nu înţeleg ce are Dumnezeu cu mine! Norocul şi ghinionul nu se pot antrena. Sper ca noul antrenor să ne scoată din criză. Problemele au început după remiza cu Fiorentina"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.