Liga 1

Pericol

Articol de Radu Bichiş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu 6 puncte în minus, Timişoara riscă să-şi piardă vedetele şi să nu fie programată în campionat pentru datorii.

Poli Timişoara îi calcă pe urme Rapidului, în privinţa nesiguranţei financiare de la club. Directorul executiv al grupării de pe Bega, Gheorghe Chivorchian, a anunţat ieri că echipa riscă să se destrame, după ce Marian Iancu nu a mai plătit nimic de trei luni, :O iar noul finanţator al echipei, Ovidiu Tender, a făcut doar cîteva infuzii de capital. "Avem datorii mari, iar dacă nu le vom plăti urgent, putem ajunge în situaţii neplăcute. Există chiar ameninţarea de a pierde jucători sau de a nu fi programaţi la meciuri în Liga 1", a dezvăluit ieri Chivorchian.

Timişoara nu a achitat prima rată din transferul lui Goga de la U Cluj, cifrată la aproape 150.000 de euro, iar Artmedia Bratislava pretinde la UEFA neplata a 650.000 de euro pentru transferurile lui Borbely şi Cisovsky. Otopeniul cere 875.000 de euro la FRF pentru Florin Sandu şi Cojocnean, iar jucătorii nu au încasat nici acum primele de obiectiv din sezonul trecut, 15.000 de euro, :X iar recompensele din campionat au fost amînate şi condiţionate la nesfîrşit. În plus, ratele contractuale au fost achitate doar parţial de către viitori acţionari ai clubului, Tender şi Consiliul Judeţean

Kone şi Dubarbier pe bancă
Gazeta a anticipat din nou formula de start a clujenilor, din care au lipsit Yssouf Kone şi Sebastian Dubarbier. Cei doi jucători de atac au fost lăsaţi pe banca de rezerve din cauza oboselii acumulate după partida cu Bordeaux (0-1). Alcantara a fost titularizat în locul căpitanului Cadu, suspendat, iar banderola a fost preluată de olteanul Eugen Trică.

Tony lovit de Alexa!
După ce marocanul Chamakh i-a pus o talpă pe gleznă în prima parte a meciului cu Bordeaux, Tony a fost agresat şi aseară în prima repriză, la Timişoara, prin acelaşi procedeu. Alexa a fost cel care l-a atacat dur pe fundaşul vişiniilor. Tony a rămas întins pe gazon pentru cîteva secunde, însă, centralul, Alexandru Tudor nu a luat nici o măsură împotriva închizătorului timişorenilor. Vezi aici o altă fază controversată în care a fost implicat Alexa, care a dat dovadă de lipsă de fair-play

202 milioane de euro a pierdut la bursă Ovidiu Tender doar pe o firmă din portofoliul său de acţionar

35 de milioane de euro pretinde Marian Iancu pentru cedarea pachetului majoritar de acţiuni de la Poli Timişoara

Surprizele lui Uhrin
După ce a lăsat să se înţeleagă că-i va pedepsi pe brazilianul Bonfim şi pe portughezul Milhazes cu neconvocarea în derby-ul cu CFR Cluj, pentru bătaia de la antrenament din cursul săptămînii trecute cu Alexa, Dusan Uhrin jr. s-a răzgîndit şi l-a folosit pe portughez titular pe banda stîngă a apărării. Şi Bucur a fost recuperat după entorsa la glezna dreaptă suferită în partida cu Farul Constanţa (1-1), fiind aruncat în teren din primul minut. (Dana Surulescu - Timişoara)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.