Liga 1

"Să ajungem pe primul loc"

Articol de Dana Surulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marian Cisovsky, cel care a marcat aseară ambele goluri ale Timişoarei, spune că reuşitele au venit în urma unor faze exersate la antrenamente.

- Marian, a fost greu sau uşor să bateţi campioana?
- Am doborît o echipă extrem de puternică. Ştiam că ne aşteaptă o formaţie tare, dar am cîştigat datorită faptului că am început meciul în forţă şi am marcat destul de repede. Avantajul de două goluri ne-a ajutat să ne organizăm în apărare şi să terminăm meciul victorioşi.

- Ai marcat ambele goluri în urma unor faze fixe. Întîmplare sau faze exersate la antrenament?

- Noi exersăm fazele fixe tot timpul şi ştiam că trebuie să sosească şi momentul în care vom profita de ele. Iată că a venit acest moment tocmai în meciul cu echipa campioană. Totuşi, trebuie să ai şi noroc la astfel de faze. Vezi primul gol reuşit de Cisovsky

- Eşti eroul Timişoarei...

- A, nu, staţi puţin, toată echipa merită felicitată. Toţi băieţii au fost la înălţime, tot grupul are meritul pentru un succes foarte, foarte important. Sper să o ţinem în continuare la fel şi să ajungem pe primul loc, chiar dacă am fost penalizaţi cu 6 puncte.

3 goluri a marcat Cisovsky în acest campionat Click aici pentru golul doi al lui Cisovky în meciul cu CFR

6 meciuri consecutive victorioase a reuşit Poli pe teren propriu în acest sezon

"Avem potenţial pentru a ajunge pe primul loc. Merităm să fim acolo sus. CFR-ul a avut o viteză în plus, dar a avut o aşezare în teren deficitară. Alexa a fost extraordinar, mi-a plăcut determinarea lui!"
Marian Iancu, patron Poli

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.