Liga 1

Stăncioiu: "Alexa nu merită titulatura de fotbalist!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Goalkeeperul campioanei a comentat gestul lui Dan Alexa, care a şutat direct spre poarta  CFR-ului un balon pe care trebuia să-l returneze clujenilor în minutul 54 al întîlnirii dintre Poli Timişoara şi campioana României din sezonul 2007-2008.

"A fost un gest lipsit de fair-play din partea lui Alexa, dacă ştie ce înseamnă asta. Din ce am înţeles de la foştii săi colegi de la Dinamo, ştiam că e un băiat bun, de caracter, dar după ce a făcut în meciul cu noi mi-am schimbat radical părerea despre el. Nu cred că merită titulatura de fotbalist. Spiritul sportului a fost denaturat, se vrea doar să se cîştige cît mai mulţi bani. 

Iniţial, am crezut că din greşeală a tras mai tare. După meci am văzut ce a declarat şi am fost foarte surprins. Ştim ce avem de făcut la meciurile care urmează. Vine şi returul, mai sînt meciuri şi în campionatele care vor urma. E păcat că se întîmplă astfel de lucruri în fotbalul românesc. În goana după profit te întîlneşti şi cu astfel de oameni" a spus Stăncioiu pentru gsp.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.