Liga 1

"Îl excludem pe Copos!"

Articol de Cătălin Popescu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bunea, reprezentantul lui Taher în CA, vrea majorarea capitalului social cu sau fără acceptul fostului patron

Fathi Taher a trecut la ameninţări! Unul dintre oamenii săi din Consiliul de Administraţie, Alexandru Bunea, a anunţat ieri: "Vom face majorare de capital, ca să deţinem pachetul majoritar de acţiuni. Asta cu sau fără acceptul lui Copos! Dacă nu vrea, asta e, aducem la club alţi oameni potenţi financiar".

Ce vrea iordanianul? Banii cheltuiţi pe transferuri vara asta, 7 milioane de euro, să fie scăzuţi din suma de 15 milioane pe care i-ar datora-o lui Copos. ;) Acesta din urmă cere însă respectarea înţelegerii iniţiale, conform căreia, susţine el, Taher ar fi obligat să asigure bugetul pe anul în curs, dar să-i mai plătească 15 milioane de euro ca să devină acţionar!

Vine Patriciu?
Patronul Ana Holding a comentat situaţia: "Am discutat doar prin mail cu Taher, îl aştept în România, am înţeles că va veni la sfîrşitul săptămînii acesteia. Eu sînt de acord cu orice vor ei, orice! Cu o singură condiţie: respectarea acordului pe care l-am semnat! Fathi e un om care a venit cu sufletul la Rapid, îl aştept să vorbim faţă în faţă, mă feresc să spun mai multe pînă atunci!".

Mircea Lucescu a declarat ieri că "Dinu Patriciu e o soluţie pentru acţionariatul Rapidului!". Copos nu a negat varianta: "Nu pot să negociez vînzarea clubului cu o altă persoană pînă cînd Taher nu-şi expune clar opţiunile. Mai aştept cîteva zile".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.