Liga 1

Costeşin: "Dacă nu vom avea fani în acest meci, Dinamo nu va primi bilete pentru retur"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 octombrie 2008

Directorul executiv al Stelei, Ovidiu Costeşin, a declarat joi agenţiei NewsIn că a trimis o nouă adresă clubului Dinamo prin care anunţă că va organiza deplasarea fanilor, iar în cazul în care nu va primi un răspuns pozitiv, nici suporterii roş-albi nu vor intra în meciul retur pe stadion.

"Iniţial, am trimis o adresă către Dinamo prin care anunţam că nu organizăm deplasarea fanilor, dar la mai puţin de o oră, adică la 17:30, le-am solicitat să ne aştepte până vineri la ora 12:00 pentru un răspuns concret. Apoi, la ora 19:00, am trimis şi ultima adresă prin care îi anunţăm că facem deplasarea şi dorim reciprocitatea de 676 de bilete. Apoi am văzut că ei au pus deja biletele în vânzare. Nu cred că aveau timp în acest interval scurt să facă aşa ceva, totul e cusut cu aţă albă", a spus Costeşin. Întreg scandalul a plecat de la refuzul lui Gigi Becali de a avea suporteri la meciul cu Dinamo

Oficialul stelist a precizat că, în cazul în care nu se va găsi o soluţie la această problemă, fanii dinamovişti nu vor fi primiţi la meciul retur în Ghencea. "Dacă se vrea, se va găsi o soluţie. Eu cred că cei de la Dinamo abia aşteptau un motiv ca să nu ne primească pe stadion. Chiar dacă s-or fi vândut bilete în acele sectoare, deşi nu cred, atunci acceptăm şi alte locuri. Dacă nu vom avea fani în acest meci, Dinamo nu va primi bilete pentru meciul retur", a adăugat acesta.

Clubul Dinamo a anunţat joi după amiază că a început să vândă bilete la sectoarele 26, 27, 28 şi 29 de la Peluza I, acolo unde ar fi trebuit să stea fanii stelişti, ca urmare a faptului că gruparea din Ghencea a trimis o adresă oficială la ora 16:19 prin care susţine că nu va organiza deplasarea.

Derby-ul Dinamo-Steaua din etapa a 13-a a Ligii I se va disputa sâmbătă de la ora 21:00 şi va fi transmis de Antena 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.