Media

Gloria Bistriţa - FC Argeş în direct pe GSPTV, azi de la 15:00

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Liga Profesionistă de Fotbal a hotărît aseară ca meciul dintre Gloria Bistriţa şi FC Argeş, partidă contînd pentru etapa a XIII-a a Ligii I să fie televizată. În urmă cu trei zile patronul clubului piteştean, Cornel Penescu, a atacat oficialiii LPF care au luat decizia ca meciul să nu fie transmis.

 

"E ceva foarte dubios, Bistriţa e la retrogradare. Se vrea să nu se transmită. L-am sunat pe domnul Dragomir, dar nu mi-a răspuns. Am sunat şi la GSPTV şi ei mi-au spus că s-au rugat din toate puterile să se transmită meciul şi nu s-a vrut", declara Penescu la Fanatik Show.

După ce aseară LPF a hotărît ca meciul să fie televizat de GSP TV cu începere de la ora 15:00, Cornel Penescu, era în culmea fericirii. "Cînd eu v-am zis că o să fie televizat aşa a fost. De ce m-am luptat eu zilele astea peste tot. Mitică e băiat deştept! Ştie să aibă grijă de conducătorii cluburilor. Eu n-am nimic cu el, Doamne fereşte poate să stea la Ligă şi o mie de ani că nu mă interesează atîta timp cît e corect", a precizat Penescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.