Liga 1

"Pleacă!"

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Vasluienii au ajuns la al şaptelea meci fără victorie. Nemulţumiţi, suporterii i-au cerut demisia lui Hizo


Cu o echipă decimată de accidentări, Vasluiul a avut cu Gaz Metan un meci mai greu decît se credea. Viorel Hizo a fost nevoit să peticească un prim unsprezece pentru a încerca să depăşească seria neagră de şase meciuri fără victorie. Prima repriză practic nu a contat, încheindu-se 0-0.

Repriza a doua aduce mai multă claritate în atacul galben-verzilor, odată cu introducerea lui Burdujan, care pune mai multă presiune la poarta lui Ştetca. Golul a picat însă în partea cealaltă, autorul fiind Prodan, printr-un şut de la 16 metri (76). Deşi Ljubinkovici a egalat trei minute mai tîrziu, sîrbul nu a putut să le închidă gura propriilor fani. Aşa cum o făcuseră tot meciul, vasluienii i-au cerut demisia antrenorului Hizo, ajuns la al şaptelea meci fără victorie. :O


Transfer în viteză
FC Vaslui a reuşit să-l transfere cu 24 de ore înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş pe bulgarul Rossen Kirilov. El joacă pe post de fundaş central, are 35 de ani şi 57 de selecţii în reprezentativa Bulgariei, evoluînd ultima oară la Litex Loveci. "A prins turneul mondial din 1998 şi cel european din 2000. Sunt sigur că va aduce un plus de siguranţă în apărare", a declarat finanţatorul Adrian Porumboiu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.