Liga 1

"Popică, hai înapoi!"

Articol de Ovidiu Minea  —  duminică, 02 noiembrie 2008

Jucătorii, conducătorii clubului şi primarul Iaşiului au format un "comando" pentru a încerca să-l facă pe Popa să se răzgîndească


După ce vineri seară şi-a anunţat demisia de la echipă, Ionuţ Popa şi-a făcut bagajele şi ieri de dimineaţă a plecat acasă, la Arad. Fotbaliştii ieşeni şi preşedintele clubului, Sorin Boca, au încercat întreaga zi să dea de tehnician: "Am vorbit puţin după meci, însă era extrem de afectat. Apoi, l-am căutat toată noaptea, dar nu l-am găsit. O să dau de el şi o să fac tot posibilul să-l determin să revină la echipă, măcar pînă la sfîrşitul turului. De aceea, acum nu iau în calcul nici o altă variantă de antrenor", a spus Boca.

Strategia
Jucătorii ieşeni sînt optimişti că Popică va reveni la sentimente mai bune faţă de echipă. "Vom vorbi cu dînsul să se răzgîndească. Nu el e vinovat de rezultate, ci condiţiile improprii pe care le-am avut în ultima vreme", au spus la unison fotbaliştii. Aseară, ei s-au strîns la nunta coechipeierului Romulus Miclea: "Îl sunăm de acolo şi îl sensibilizăm, să să revină". Cu Popa antrenor, ieşenii au strîns 12 puncte în 13 etape, ocupînd în acest moment locul 14 în clasament.


"Ionuţ Popa nu poate pleca cu una, cu două de la Iaşi! Se uită repede cîte lucruri bune a făcut pentru această echipă"
Gheorghe Nichita, primar Iaşi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.