Liga 1

Efect invers

Articol de Marian Lazăr  —  duminică, 02 noiembrie 2008

Revenirea pe "Ion Oblemenco" a fost cu ghinion pentru olteni, echipa din Otopeni smulgînd remiza, dar cu un golul egalizator din ofsaid


Mai bine de 10 luni au aşteptat craiovenii să calce din nou iarba verde de acasă. Peste 15.000 de oameni au luat-o cu asalt arena "Ion Oblemenco", să vadă un galop de sănătate al idolilor. Prepeliţă a deschis balul rapid, în minutul 5, cu un supeexecuţie de la 20 de metri. În tribune se calcula de zor: alb-albaştrii urcaseră pe podium. În teren Baird a dat drumul la ratări. S-a oprit la cinci, :S tîrziu, în actul doi.

Buturuga mică din Otopeni
Entuziasmul oltenilor începuse să se topească. Elevii lui Bucurescu au prins tupeu, iar Mărgărit i-a dat primul fiori lui Bornescu (56), şut puţin pe lîngă. L-a urmat Liviu Ganea. A treia oară, cei de la Otopeni n-au mai greşit şi Nibombe a egalat (75). Cînd tensiunea se pregătea să dea în clocot, Wobay s-a prăvălit spre careul Otopeniului şi a marcat dintr-un carambol :) la care a participat şi "Babicu". 2-1! Dar nu s-a terminat. Oaspeţii au egalat prin Kalle (85), aflat însă în ofsaid, repetînd isprava remizei obţinute în Ghencea.


"Fata asta, Monica Rigo, şi-a bătut joc de munca noastră! N-a văzut un ofsaid de trei metri, n-are ce căuta în arbitraj"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

"Am controlat în mare parte jocul, puteam să cîştigăm meciul. Ne menţinem în lupta pentru evitarea retrogradării"
Marian Bucurescu, antrenor CS Otopeni


Ofsaid la golul lui Kalle
În minutul 85, Claudiu Dumitrescu a centrat pe jos în careul Craiovei, iar Kalle a reluat şi a stabilit scorul final. Pe reluările fazei, se vede însă cum Liviu Ganea, aflat pe traiectorie, deviază cu călcîiul mingea, autorul golului aflîndu-se în acel moment într-un ofsaid evident, nesemnalizat însă de asistenta Monica Rigo. :O

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.