Liga Campionilor

Cu spatele la zid

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În cădere liberă în campionat, romanii sînt condamnaţi să cîştige. Altfel, pot rata şi calificarea în "optimi", riscînd să fie linşaţi de suporteri


Roma e în stare de asediu. Seria de 5 eşecuri, în campionat şi în Ligă, a pus trupa lui Spalletti la zid. Încă unul cu Chelsea şi "Olimpico" s-ar putea transforma în teatru de război.

Antrenorul şi jucătorii se tem să mai meargă la cantonamentul de la Trigoria. Chiar la intrare îi aşteaptă tifosii furioşi şi o mare pancartă cu înscrisul "Roma de vînzare". :X Poliţiştii patrulează nonstop, încercînd să evite producerea altor incidente, după "bruiajul" de duminică.

"Jucătorii sînt şocaţi. Suporterii au dreptate să ne critice, dar s-o facă în mod civilizat. Pînă şi copiii mei, care ţin cu Roma, au mari probleme la şcoală. S-au bătut cu colegii care rîdeau de ei şi le e frică să mai iasă din casă", s-a plîns antrenorul Luciano Spalletti.


Chelsea e favorită
Agenţiile de pariuri îi văd pe englezii de la Chelsea deja calificaţi în "optimile" Ligii Campionilor, oferindu-le o cotă de doar 1.03 (Bwin) pentru cîştigarea grupei A. De altfel, echipa antrenată de Luiz Felipe Scolari e principala favorită atît pentru cîştigarea trofeului (cota 5.25 la Bwin), cît şi pentru a se impune în meciul de azi, de la Roma. (Dan Bara)












Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.