Liga Campionilor

Se joacă în noroi?

Articol de Alex Nicodim (foto)  —  marți, 04 noiembrie 2008

Terenul stadionului Gerland arată groaznic şi ar putea fi stricat şi mai rău de ploaie


Pe Steaua o aşteaptă la Lyon un teren foarte prost! Gazonul a fost stricat duminică seară, în timpul partidei pe care adversara de mîine a roş-albaştrilor a cîştigat-o cu Le Mans (2-0) şi francezii se chinuie să refacă suprafaţa de joc. :S Urmele celor 90 de minute din campionat se văd însă: porţiuni rămase fără iarbă, altele cu firele culcate ca după o bătălie. Pentru miercuri seară, meteorologii anunţă ploaie, deci încă un ingredient menit să deterioreze terenul!

Interes scăzut
Lyon a redus preţurile biletelor, special pentru partida cu Steaua! Tichetele costă între 30 şi 150 de euro. Pentru comparaţie, preţurile biletelor de intrare la meciul cu Bayern au variat între 40 şi 200 de euro. "Chiar şi aşa, lumea nu s-a înghesuit pînă acum. Mai e timp, o să mai vindem din ele pînă miercuri!", ;) zic francezii. O altă diferenţă o sesizezi în magazinul clubului, unde lipsesc eşarfele cu însemne ale ambelor grupări. Sînt însă fulare cu emblema Stelei, alături de cele cu Bayern şi Fiorentina, celelalte componente ale grupei F.

Aşa arăta gazonul aseară, dar ploaia l-ar strica mai rău

"Îi batem din minutul 1!"
Karim Benzema a marcat de două ori în Ghencea, la 5-3 pentru Lyon, şi îi ameninţă pe stelişti: "Miercuri n-o să le dăm nici o clipă de speranţe, îi luăm tare de la început! La Bucureşti am arătat, în repriza a doua, fotbal adevărat, pe care acum vrem să-l etalăm timp de 90 de minute. Liga e mai importantă decît campionatul, pentru mine, deci voi fi motivat sută la sută!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.