Liga 1

Stere: ”Răzvan şi Vamă au o susţinere financiară fără precedent în istoria fotbalului braşovean”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 04 noiembrie 2008

Fostul jucător al echipei FC Braşov, Mihai Stere, s-a arătat deranjat de ultimele declaraţii făcute de antrenorul Braşovului Răzvan Lucescu.

”Văd că Răzvan declară că fără el nu mai exista fotbal în Braşov şi că oraşul acesta nu este obişnuit cu performanţa. E bine ca suporterii braşoveni să ştie că tandemul Vamă-Răzvan beneficiază de o susţinere financiară fără precedent în istoria Braşovului.

Întreb şi eu la ce ambiţii se referă Răzvan? La locul 10?. Ambiţii erau acum cîţiva ani cînd aveam buget de câteva sute de mii de dolari, salarii care nu depăşeau 15.000 de dolari, însă băteam Rapidul pe unde îi prindeam, iar acasă, remiza nu era o variantă pentru noi, iar în deplasări ne impuneam respect.

Să nu uite Răzvan că în 2001 am dus Braşovul pe locul 3, iar în 2003 ne-am clasat pe locul 4. Să repete el aceste performanţe la FC Braşov şi apoi să vorbească. Nici Gabi Stan şi nici Marius Lăcătuş nu şi-au permis la acea vreme să îşi asume meritele pentru acele performanţe.

La ce jucători tineri se referă el? Ilyes, Nae Constantin, Măldărăşanu şi Buga care au jucat un sfert de finală de Cupa UEFA? La Surdu şi Zaharia care au jucat în Liga Campionilor cu Steaua? Sau probabil la Cătălin Munteanu, Stelea şi Bălţoi care au făcut performanţă la Dinamo?

Tocmai această atitudine de dispreţ faţă de acest oraş din partea lui Răzvan Lucescu şi Dinu Gheorghe, a dus ca la meciurile Braşovului să vină 500 de spectatori. Pînă nu vor dovedi că respectă acest oraş şi istoria acestui club, nu vor avea susţinerea deplină a fanilor braşoveni”, a declarat Stere pentru gsp.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.