Liga Campionilor

Victor Piţurcă: "Gigi, adu-l pe Tătăruşanu!"

Articol de Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După gafele lui Zapata, selecţionerul îi sfătuieşte pe stelişti să-l cheme mai repede în Ghencea pe portarul Gloriei Bistriţa, acontat deja roş-albaştri


Tătăruşanu în Ghencea încă din iarnă. Aceasta e soluţia pe care Victor Piţurcă a dat-o aseară, după meci, la GSP TV PLUS, iritat de gafele repetate ale lui Zapata.

Cumpărat în vară de la Bistriţa contra a 1,5 milioane de euro, goalkeeperul de 21 de ani a fost lăsat să mai evolueze un an sub formă de împrumut la Gloria. "Trebuie să vină mai devreme, să joace şi să i se dea încredere. Chiar dacă va greşi, trebuie mers pe mîna lui. Şi el a mai comis erori sezonul ăsta, dar nici concentrarea nu mai e aceeaşi ştiind că îl aşteaptă Steaua. Nici Sabău nu prea îi mai dă încredere de cînd nu mai e al lui", a spus selecţionerul, care l-a criticat pe Zapata: "Cînd aduci un portar străin şi dai mulţi bani pe el, trebuie să apere ce e de apărat şi să nu facă greşeli mari. Columbianul a luat uşor primul gol, nu ştiu ce căuta să plece pe colţul din dreapta lui, cînd mingea a fost pe centru".


5,50 e media notelor gsp ale lui Tătăruşanu în acest campionat. Zapata are exact aceeaşi medie în Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.