Liga 1

Ultimele noutăţi de la Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alexa: "Le e frică de mine!"
Dan Alexa, care a evoluat pentru Dinamo între 2002-2004 şi în 2006, a vorbit despre revederea cu foştii săi colegi din Ştefan cel Mare. "Adrian Cristea, Marius Niculae şi Ionel Dănciulescu sînt cele mai mari pericole ale lui Dinamo. Am vorbit cu Danciu şi mi-a zis că îi este teamă de mine. Vrem să batem sîmbătă, Dinamo nu e superioară cu nimic Timişoarei", a zis căpitanul lui Poli.

"Golul Stelei m-a mîhnit"
Lobonţ a dialogat ieri pe site-ul personal cu microbiştii. Portarul de 30 de ani a povestit ce a simţit cînd a primit gol de la Kapetanos: "Toţi greşim în anumite momente, important este să greşim mai puţin. M-am simţit mîhnit ca după fiecare gol primit. Aş vrea să joc cu Steaua în fiecare săptămînă". Lobby a vorbit şi de Corvinul Hunedoara, echipa care l-a lansat în fotbalul mare: "Îmi pare rău că s-a desfiinţat Corvinul, am simţit un gol în suflet cînd am auzit!".

Fanii îl cer pe Moţi
Accidentările dese din centrul defensivei i-au determinat pe suporteri să le ceară şefilor să-l readucă pe Cosmin Moţi la Dinamo, fundaşul care a fost împrumutat pînă în primăvară la Siena pentru 600.000 de euro. Pe site-ul www.dinamovisti.ro, la întrebarea "Ai vrea să se întoarcă Moţi la Dinamo?", 89% din peste 1.400 de votanţi îl cer înapoi pe Moţi (24 de ani).


Ultimele noutăţi pe scurt:

- Venezueleanul Gualberto Campos nu va mai intra în vederile dinamoviştilor din retur. Mijlocaşului de 27 de ani şi lui Mourtala Diakite (28 de ani) le vor fi reziliate contractele în această iarnă.

- Antrenorul Timişoarei, Duşan Uhrin, se teme de Dinamo: "Toţi jucătorii lor sînt buni, nu au slăbiciuni, au experienţă. Sper să facem un meci bun şi să obţinem toate punctele puse în joc".

- Angolezul Ze Kalanga s-a refăcut complet după contractura musculară suferită în urmă cu două săptămîni şi va putea evolua contra Timişoarei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.