Liga Campionilor

Toată lumea l-a văzut pe Mutu "cel mai bun"

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Românul a dat peste cap toată logica defensivă a lui Klinsmann", scrie La Repubblica


Dacă şi Fiorentina ar fi cîştigat meciul cu Bayern (1-1), ar fi fost o seară perfectă pentru Adi Mutu. Dar şi aşa, "tricolorul" a fost ridicat ieri în slăvi. Atît de ziarele italiene, cît şi de cele germane. Dacă "Gazzetta dello Sport" l-a considerat cel mai bun jucător de cîmp al partidei, iar nemţii, în frunte cu Bild şi Kicker sportmagazin, l-au notat cu 2, adică "foarte bine", La Repubblica i-a închinat o adevărată odă.

"Prin schimbările de poziţie şi prin combinaţiile pe care le-a iniţiat, românul a dat peste cap toată logica defensivă a lui Klinsmann. Iar golul său a lăsat tot stadionul cu gura căscată. Pentru forţa, coordonarea şi precizia cu care a lovit mingea. Totul a fost perfect!", a comentat cotidianul citat.

Acelaşi ziar scrie că "Mutu s-a plasat între fundaşii lui Bayern, Lucio şi Oddo. Dar l-am văzut adesea şi la centrul terenului, în ajutorul colegilor sau în căutarea balonului. Chiar dacă genunchiul stîng îi creează încă probleme, a strîns din dinţi şi a tras echipa după el, ca un adevărat lider. :) A făcut totul pentru a menţine Fiorentina în cursă".


Are probleme şi azi va afla cît de grav e
După efortul depus în meciul din Liga Campionilor, atacantul Adrian Mutu a acuzat dureri :S la muşchii adductori şi a fost imediat consultat de specialiştii clubului AC Fiorentina. Site-ul oficial al clubul italian a anunţat ieri că românul s-a accidentat şi că va fi supus azi unor teste mai amănunţite pentru a se stabili cu exactitate natura suferinţei, dar şi gravitatea ei. Mutu abia se refăcuse după problemele avute la rotula genunchiului stîng şi la cotul stîng.


"Mutu a fost cel mai bun, dar e şi unul dintre jucătorii noştri cu mare experienţă internaţională"
Cesare Prandelli, antrenor Fiorentina

"Sînt amărît, ar fi trebuit să cîştigăm. Şansele de calificare s-au diminuat, dar vom lupta pînă la capăt"
Adi Mutu, atacant Fiorentina


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.