Handbal

Scandal cu palincă

Articol de Andrei Crăiţoiu   —  vineri, 07 noiembrie 2008

Vasile Mărgulescu, antrenorul Rapidului, l-a acuzat pe Tadici că le-a dus arbitrilor palincă înainte de meci





Cu punctaj maxim după cinci etape, Rapid CFR Bucureşti a pierdut primul punct duminică, în faţa echipei lui Gheorghe Tadici, HC Zalău. Cele două echipe au terminat la egalitate, 25-25 în Capitală, un meci încheiat cu scandal la final.



"Nu aţi văzut ce s-a întîmplat? Ne-au furat pe faţă. Nu mi se pare corect ca Tadici, care a distrus echipa naţională, să-şi dea cu părerea despre mine şi despre Rapid. Echipa mea a ajuns sus în clasament şi acum a început să fie dezavantajată", a tunat Vasile Mărgulescu, tehnicianul giuleştencelor. "Tadici le-a adus ţuică de la Zalău arbitrilor ca să-i mituiască", a acuzat antrenorul care a cîştigat cu Rapid, în 2000, City Cup.



Tadici a spus însă că sînt doar invenţii ale lui Mărgulescu. "Să fie mulţumit că a cîştigat un punct. Rapid nu are echipă de locul doi şi doar conjunctura a adus-o acolo, sus", a declarat Tadici. Tehnicianul a avut nevoie de protecţia stewarzilor pentru a fi scos din sală, fiind scuipat şi înjurat de fanii giuleşteni.



Arbitrii partidei, Harabagiu şi Stănescu, au mai fost suspendaţi de FRH acum două sezoane pentru şase luni, după ce au făcut praf un meci între CSM Oradea şi Poli Iaşi, ieşenii fiind clar dezavantajaţi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.