Liga 1

Tîmpa sau "afară"

Articol de Cătălin Popescu, Cristina Negrilă  —  sâmbătă, 08 noiembrie 2008

Coman s-a înţeles cu FC Braşov, însă a cerut timp o lună de zile pentru a-şi căuta echipă "afară"

Dani Coman va fi declarat liber de contract marţi, după ce şi-a depus memoriu la FRF. La 4 ani de la venirea sa în Giuleşti, Coman va pleca gratis. Asta deşi în vară conducerea a refuzat mai multe oferte pentru el, cele mai insistente cluburi fiind Catania şi Sporting Lisabona, ambele oferind puţin sub 1 milion de euro.

Surse autorizate afirmă că "Spiderman" ar putea rămîne tot în Liga I, portarul de 29 de ani înţelegîndu-se deja cu FC Braşov. Ardelenii i-a propus lui Dani un contract pe 4 sezoane, cu un salariu stagional de 400.000 de euro, :O cu 100.000 E mai mult decît ultima ofertă venită din partea Rapidului.

Coman a bătut palma cu preşedintele Dinu Gheorghe, însă a cerut un termen de o lună de zile pentru a-şi căuta o echipă în străinătate. "Dacă nu găsesc nimic, vin la Braşov", le-a transmis portarul oficialilor de sub Tîmpa.

"Am aproape 30 de ani şi vreau să joc «afară», dar dacă nu găsesc nimic, voi alege ceva din ţară. Am mai multe oferte, însă nu mă voi duce la Steaua sau Dinamo"
Dani Coman, portar Rapid

Dorit de Boloni
Una dintre formaţiile din străinătate care s-au arătat interesate de Coman este Standard Liege, unde este dorit de fostul selecţioner Ladislau Boloni. Dani s-a confesat unor apropiaţi că ar fi încîntat să lucreze cu Boloni şi crede că, dacă va juca în Belgia, va rămîne în vizorul lui Piţurcă. (Deak Istvan)

6 foşti rapidişti ar avea Braşovul în lot dacă va semna şi Coman, ceilalţi fiind Ilyeş, Buga, N. Constantin, Cr. Ionescu şi Măldărăşanu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.