Liga 1

Revin punctele?

Articol de Dana Surulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Poli susţine că FIFA va reanaliza "cazul Palmaresul" şi că, pînă la judecată, trupa de pe Bega ar putea primi înapoi cele 6 puncte

Poli ar fi fost liderul la zi al campionatului dacă n-ar fi existat depunctarea cerută de FIFA în urma scandalului legat de palmares. Dar şefii bănăţenilor spun că în curînd ar putea primi înapoi cele 6 puncte!

Vorbeşte Iancu: "Am solicitat să fie suspendată executarea deciziei şi sper că se va rezolva pînă la finalul acestei luni. Totul este la latitudinea preşedintelui Tribunalului de Arbitraj Sportiv. Oricum, depunctarea nu e definitivă, aşa cum s-a crezut iniţial". ;)

FIFA a anunţat la TAS că decizia pronunţată de Comisia de Disciplină nu e bătută în cuie şi a solicitat să se pronunţe Comisia de Apel. Judecata propriu-zisă în privinţa anulării hotărîrii de depunctare va avea loc cel mai probabil la începutul anului viitor.

Nicolae Robu, rectorul Politehnicii din Timişoara
"Am speranţe mari că vom cîştiga. Nu doar litigiul pe plan sportiv, ci şi cauza în civil împotriva lui Zambon. Cuvîntul de ordine este «răbdare»"

Adrian Orza, viceprimar Timişoara
"Sper să luăm campionatul şi fără cele şase puncte. Nu mă gîndesc dacă o batem sîmbătă pe Dinamo, ci la ce diferenţă o vom face"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.