Liga 1

Invazie

Articol de Cătălin Popescu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Zeci de agenţi şi scouteri şi-au anunţat prezenţa la meci, atraşi de posibilitatea de a transfera rapidişti gratis

Spania, Italia, Rusia şi Portugalia sînt ţările în care pot ajunge rapidiştii în iarna asta. Reprezentanţi ai unui cluburi din aceste campionate, precum şi impresari, şi-au rezervat locuri în tribuna oficială din Giuleşti. :O "Agenţii şi scouterii se înghesuie mereu să vadă derby-urile, sînt meciurile cele mai relevante, în care se pot convinge de potenţialul jucătorilor", crede Victor Becali.

De această dată, emisarii străini sînt atraşi şi de situaţia contractuală a rapidiştilor. Peste trei săptămîni, majoritatea lor pot deveni liberi, întrucît s-ar împlini două luni de cînd nu şi-au mai încasat salariile. "Şi dacă-şi va plăti fotbaliştii la timp, Rapid va fi nevoită, probabil, să vîndă cîţiva dintre ei înaintea returului, ca să-şi asigure bugetul necesar pînă la sfîrşitul sezonului", a explicat unul dintre impresarii care va asista la derby. Numele cele mai atractive pentru cluburile de-afară: Lazăr, Cesinha şi Boya.

2,5 milioane de euro a încasat Rapid pe Săpunaru, ultimul jucător vîndut de giuleşteni. Fundaşul dreapta a fost cedat vara asta la Porto

3 milioane de euro cer giuleştenii pe Costin Lazăr, curtat de Steaua, Ajax şi Parma

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.