Campionate

Stilul Mou

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Inter s-a chinuit şi ieri, trecînd abia în prelungiri de fostul lider Udinese. Mourinho a fost salvat iar de argentinianul Julio Cruz

Au trecut numai 11 etape şi tifosii lui Inter au început să strîmbe din nas. Să-l regrete pe Roberto Mancini. Deşi cu Jose Mourinho a adunat puncte mai multe, campioana Italiei suferă. Ca joc şi ca spectacol. Cu excepţia triumfului cu AS Roma, milanezii s-au chinuit. La fel s-a întîmplat ieri, cînd, în lipsa lui Chivu, accidentat, au bătut tot în prelungiri: 1-0 cu Udinese.

Fostul lider, venit pe "Meazza" fără căpitanul Di Natale, s-a închis foarte bine şi pînă la pauză n-a oferit "nerazzurrilor" nici o şansă clară de gol. Stîngul lui Vieira pe lîngă ţintă şi şutul lui Inler din afara careului prins în doi timpi de Julio Cesar au fost unicele faze aprinse.

Mourinho a avut, ca de obicei, noroc. Pentru că, imediat după reluare, Floro Flores şi Domizzi au ratat două mari situaţii. Antrenorul portughez a fost salvat însă de mutarea din pauză, cînd a renunţat la protejatul Quaresma pentru rebelul Julio Cruz. Argentinianul atît de criticat după 0-0 cu Genoa a punctat decisiv, recidivînd după golul cu Lecce şi reuşita cu Anorthosis. După 3-2 cu Reggina, Inter a învins tot la fotofinish. Iar Mourinho le-a dat prima replică arogantă suporterilor ce începuseră să fluiere tot mai zgomotos stilul portughezului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.