Liga 1

"Steaua nu arată ca o echipă de Ligă"

Articol de Cătălin Popescu, Cristina Negrilă  —  luni, 10 noiembrie 2008

Rapidiştii s-au declarat mulţumiţi de scor, dar şi-au înţepat rivalii

Deşi îşi doreau o revanşă în faţa rivalilor din Ghencea, care au cîştigat în vară la "masa verde", rapidiştii au părut mulţumiţi în final cu remiza. "A fost un meci tacticizat, echilibrat,  care s-ar fi putut decide doar după o fază fixă. Rezultatul este echitabil şi pentru noi e important că nu am pierdut. Acest egal îi mulţumeşte cel mai mult pe cei de la Dinamo!", a comentat căpitanul Vasile Maftei.

"Steaua nu a arătat ca o echipă de Champions League şi meritam acest punct, deoarece am închis foarte bine jocul", a spus Dănuţ Perjă. "Am trecut pe lîngă victorie, dar şi pe lîngă înfrîngere. Era bine să fi cîştigat cu 1-0 pe teren", a completat directorul executiv Constantin Zotta.

"Nu am jucat frumos, dar şi echipelor le-a fost frică una de alta. Noi am început slab în primele 15 minute, dar apoi ne-am revenit. Nu sînt de acord cu Dorinel, care a spus că ne-au dominat", a spus antrenorul giuleştenilor, Jose Peseiro.

"E bine că nu am pierdut şi că nu am primit gol, dar sîntem supăraţi fiindcă nu am mai cîştigat de atîtea etape. Ambele echipe au avut ocazii, dar noi meritam să cîştigăm"
ROBINSON ZAPATA, portar Steaua

Julio Cesar şi Kapetanos s-au pupat

Înainte de startul meciului, cînd jucătorii celor două formaţii au ieşit la încălzire, Julio Cesar s-a dus la atacantul Stelei, Pantelis Kapetanos, şi l-a salutat. Cei doi fotbalişti au stat mai multe minute de vorbă, au făcut schimb de numere de telefon, iar la final s-au pupat. Julio Cesar şi Kapetanos au fost colegi timp de doi ani în Grecia, pe vremea cînd ambii evoluau la AEK Atena. (Cătălin Popescu)


"Copos m-a îngropat!"
Taher a explicat la Fanatik Show de ce nu a mai venit la meci: "Copos nu a mai vrut să vină, d-aia n-am mai apărut nici eu. El m-a aruncat în groapă şi a pus pămînt peste mine! M-a presat să-l dau afară pe Peseiro şi apoi s-a retras, mi-a lăsat răspunderea, am rămas eu să-mi iau pietre în cap. S-a văzut că nu sînt bine venit. Copos trebuie să priceapă că e acţionar unic şi să rezolve zilele viitoare problemele financiare!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.