Liga 1

Gigi s-a băgat peste Dorinel!

Articol de Cătălin Popescu  —  marţi, 11 noiembrie 2008

Becali i-a impus antrenorului să-l ţină pe bancă pe italianul Massimo Pedrazzini, pe care Dorinel îl trimisese în tribună la Lyon

La mai puţin de două săptămîni distanţă de momentul în care a fost instalat antrenorul principal al Stelei, Dorinel Munteanu a avut de-a face cu intervenţia lui Gigi Becali asupra echipei. Nu a fost însă vorba despre un jucător pe care patronul să-l dorească din primul minut pe teren, ci despre unul dintre secunzii lui Munti. Becali a dat ordin ca Massimo Pedrazzini să stea pe bancă duminică seara, în Giuleşti, după ce la Lyon fusese trimis de Dorinel în tribună. :O

Ceartă Pedrazzini-Yuksel
De altfel, după reîntoarcerea echipei din Franţa, între Pedrazzini şi "mîna dreaptă" a lui Dorinel, preparatorul turc Yuksel Yesilova, ar fi avut loc un diferend, italianul privindu-l pe turc ca principalul vinovat pentru că el a fost trecut pe linie moartă. "Cine eşti tu la Steaua? Lasă că o să vezi că eu o să stau pe bancă la meciurile viitoare", i-ar fi zis Pedrazzini.

Becali a intervenit: "Massimo să stea pe bancă!"
Informaţia că Massimo a fost trimis în tribună la Lyon a ajuns şi la urechile lui Gigi Becali, care a luat foc. "Nu mă interesează cine mai stă pe bancă, însă, de aici înainte, Pedrazzini va fi nelipsit. Ăsta e ordinul meu", i-a transmis Becali lui Dorinel, care s-a supus.

Duminică seara, în Giuleşti, cel care a condus încălzirea jucătorilor Stelei a fost Yuksel Yesilova. Pedrazzini a stat în gura tunelului, alături de jucătorii de rezerve. Cînd s-a terminat încălzirea, Yuksel a urcat în tribună, alături de Ovidiu Costeşin, iar Pedrazzini a luat loc lîngă Dorinel pe bancă.

Dorinel nu l-a vrut
În momentul în care a acceptat să vină la Steaua, Dorinel a spus că doreşte să-şi aducă de la Cluj trei oameni: Gică Mihali, Cătălin Ciorman şi preparatorul Yuksel Yesilova. Becali i-a spus că nu-l acceptă pe primul din cauza trecutului său dinamovist şi, în plus, i-a transmis că va trebui să lucreze cu Pedrazzini. "Massimo va fi secund, indiferent de ce se va întîmpla", a spus Becali.

Pedrazzini, finul lui Gigi
Italianul l-a rugat pe Becali să-i boteze copilul pe care urmează să-l nască logodnica sa, care este româncă. Gigi s-a arătat încîntat, astfel că pe lîngă Rădoi, patronul echipei va mai avea încă un fin la echipă. În plus, italianul e privit în Ghencea ca fiind cel care îi dezvăluie lui Becali tot ce se petrecere în vestiar, dar şi la antrenamente.

Olăroiu l-a readus în Ghencea
Pedrazzini a plecat de la Steaua în mai 2005, o dată cu debarcarea lui Zenga. A fost readus de Olăroiu, în iunie 2007, cu cîteva săptămîni înainte ca Oli să semneze cu o echipă din Arabia Saudită. În strategia lui Olăroiu, Pedrazzini ar fi urmat să se ocupe de Centrul de Copii şi Juniori al Stelei. După plecarea lui Oli, a venit Hagi, iar Becali a insistat ca Pedrazzini să fie secundul "Regelui".

39 de zile a fost Pedrazzini antrenor principal la Steaua: 20 septembrie - 28 octombrie 2007, avînd 3 victorii, 3 înfrîngeri şi un egal
4 antrenori principali ai Stelei în ultimii 4 ani l-au avut ca secund pe Massimo Pedrazzini: Zenga, Hagi, Lăcătuş şi Dorinel Munteanu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.